Benvinguts

Passet a Passet neix com projecte professional per treballar de manera autònoma i cobrir amb un espai de necessitat, acompanyament a nens, joves, i famílies, durant el procés de desenvolupament personal, social, i educatiu. D’aquesta manera, conèixer i aportar estratègies per una millora integral de la persona i el seu entorn proper.

Actualment

Aposto per un aprenentatge que respecti a cada persona, amb les seves capacitats i les seves fortaleses, generant espais per potenciar l’autoestima i l’autoconeixement. D’aquesta manera, obtindrem relacions socials més satisfactòries i serem generadors de benestar socioemocional. Per això, actualment em dedico a realitzar atencions psicopedagògiques a nens i adolescents i paral·lelament he muntat un grup de moviment per nens i nenes entre 3 i 6 anys.

Ø  Atenció pedagògica en centre a Palafrugell, com professional per atendre a nens, joves, adolescents i família, en tota la seva complexitat de necessitats, permeten una visió global i facilitar estimular a la persona i potenciar al màxim totes les seves capacitats per millorar el seu grau de competència en el seu entorn familiar, escolar i social.

Ø  Activitat de Dansa Creativa, dirigida a l’aumnat de p3 fins a 2primària. En aquesta activitat ens coneixem i comuniquem a través del cos, permetent crear un espai de consciència corporal i alhora d’expressió i alliberació d’emocions. 

Ø  Espai per treballar hàbits alimentaris, així com consciència de grup i respecte a un mateix, als altres i a l’entorn.